ITALIAANS VOOR THUIS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 5072 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italiaans voor thuis. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 7:30 De pizza was koud. Dat is wel vaker zo.
21 mei 2024 om 16:36 Na 1,5 uur gebeld waar het eten bleef (thuisbezorgd-app werd niet geupdate). De pizza’s gingen net de oven in, want het was druk. Na drie kwartier nogmaals gebeld, kreeg te horen dat de bezorger net weg reed en dat klopte. Enkel telefonisch excuses…
21 mei 2024 om 5:44 Uren van tevoren besteld maar nog kwam de bestelling veel te laat!!
20 mei 2024 om 19:48 2 uur moeten wachten op ons eten. Nadat we de eerste keer hadden gebeld voor een update werd ons verteld dat de pizza’s meteen de deur uit gingen. Na nog een lange tijd wachten hoorden we dat ze nog uit de oven moesten komen. Slechte service, jammer
20 mei 2024 om 19:42 Het eten is echt altijd heel erg lekker, zowel de pizza’s als de salades en de lasagne met zalm… daardoor blijven we hier bestellen. Maar de service is soms echt treurig. Vandaag moesten we bijna 2 uur wachten en waren de pizza’s zo goed als koud :(
15 mei 2024 om 8:18 Warm ,lekker en snel bezorgt,in een woord geweldig.
14 mei 2024 om 17:56 Altijd top!
14 mei 2024 om 17:20 Goed zo als altijd
6 mei 2024 om 7:32 Bestelling na uur geleverd. Van de 2 bestelde pizza’s 1 verkeerde pizza geleverd. Duurde bijna twee uur voordat de goede pizza geleverd werd
2 mei 2024 om 13:07 Eten was zoals altijd super lekker. Alleen de pizza's waren niet warm meer waardoor de bodem wat taai werd.
30 apr 2024 om 19:27 Bestelling kwam veels te laat,
30 apr 2024 om 19:10 Eten was lekker en warm. Enige is dat we bij 1 pasta gerecht champignons bijbesteld hebben en die zaten er helaas niet bij